Hebben heupdaken dakspanten nodig?

De verbindingen tussen de heupspanten en het lager in de hoeken zijn cruciaal. De International Residential Code (IRC) voldoet niet aan de vereisten voor een dergelijk dak en vereist in plaats daarvan dat heupspanten (en dalen) aan de rand worden ondersteund door een beugel tegen een dragende scheidingswand (paragraaf R802.Elke kant van een heupdak beperkt de andere zijden, zodat u geen stropdassen nodig hebt om de bovenste gedeelte samen. Wij bieden dakinstallatie- en vervangingsdiensten voor huiseigenaren in het zuidoosten van Pennsylvania, New Jersey en Delaware. Veel elementen spelen een rol bij het behoud van de integriteit van het dak, maar als huiseigenaar zijn de onderlaag, de ventilatie en het materiaal de belangrijkste componenten om op te letten.

Ik denk dat de bovenste platen van de muur de dakspanten zijn, dus je moet alle verbindingen van heup tot heup sterk maken, ook van heup tot plaat. Een piramidaal schilddak, ook wel paviljoendak genoemd, wordt in alle hoeken gelijkmatig schildvormig en de heupen ontmoeten elkaar op één top, maar de meest voorkomende vorm van een heupdak bevindt zich boven een rechthoekige structuur, waar een dakrand aan beide uiteinden twee heupen ontmoet. Het kiezen van het beste dakbedekkingsmateriaal voor uw huis is de eerste belangrijke stap om ervoor te zorgen dat u een dak van de hoogst mogelijke kwaliteit heeft. We bespreken wat ze zijn, de voor- en nadelen, de constructie van een schilddak, soorten ontwerpen en antwoorden op de meest gestelde vragen.

Kraagbanden worden in het bovenste derde deel van het dakframe van ongeveer vier voet gebruikt om weerstand te bieden aan opwaarts scharnieren bij een hevige wind die de rand anders uit elkaar kan halen. Zonder dakdek vormen de vier heupdelen samen met een vier meter lange nokbalk een onstabiele structuur wanneer ze aan alle zes knooppunten scharnieren. Ze zijn genoemd naar het ontwerp waarin het dak is gebouwd, dat aan alle vier de zijden hellingen omvat die aan de bovenkant samenkomen om een nok te vormen. Ze zijn niet alleen sterk, maar als je ervoor kiest om een dakkapel of kraaiennest toe te voegen, kunnen deze daken je meer ruimte of opslagruimte bieden.

Er is geen nok in een vierkant schildgebouw, dus de lading die normaal door een nok wordt gedragen of door spanten wordt weerstaan, wordt overgebracht naar de hoekpalen, zodat al je verbindingen daar veel afschuiving zullen hebben. Spanbanden worden gebruikt in het onderste derde deel van de spant en zijn bestand tegen de naar buiten gerichte zwaartekracht op de muren. De naar binnen gerichte helling van alle vier de zijden is de reden waarom dit type dak zo duurzaam en stevig is, met een schuine helling waardoor sneeuw en water gemakkelijk van het dak kunnen glijden. Door de schuine kant van het dak kunnen regen en sneeuw gemakkelijk wegglijden en wordt de kans op windschade beperkt.

Daarom zijn ze de perfecte keuze voor huiseigenaren die in gebieden wonen die gevoelig zijn voor extreme wind en veel sneeuwval.