Zijn heupdaken duurder?

Bent u bezig met het ontwerpen of bouwen van een nieuw huis of het inlijsten van een dak? Als dat zo is, is de kans groot dat u een van de twee meest populaire daktypes in de VS overweegt, hippe %26 gevel. Hier zijn een paar hippe dakfoto's zodat je kunt zien hoe ze eruit zien. Zowel hippe als zadeldaken zullen nog jaren een prominente plaats blijven innemen in de meest populaire dakontwerpen. Bovendien is het andere belangrijke voordeel van deze daken de mogelijkheid om aan elke kant dakgoten te plaatsen, om een betere waterdoorstroming mogelijk te maken en om mogelijke infiltraties in geval van overstromingen of zware regenval te voorkomen.

Om u te helpen uw vragen te beantwoorden en uw dakbeslissingen gemakkelijker te maken, zijn hier de vijf meest voorkomende soorten heupdaken en de voor- en nadelen van heupdaken. Dit type dak werd al eeuwen geleden gebruikt en wordt beschreven in verschillende boeken van Nathaniel Hawthorne, auteur van „The Scarlet Letter. Dubbele houten carport van 6 × 6 meter Gezien een hip of Hollands hip ontwerp Moet sterk, eenvoudig te bouwen en kosteneffectief zijn Thoughts, coatings, enz. Met vriendelijke groet, David.

Er zijn kostenverschillen, mogelijke uitdagingen op het gebied van zolderventilatie waarmee rekening moet worden gehouden bij heupdaken, en het feit dat heupdaken beter presteren bij snelle winden. U kunt de kruisgeveldakarchitectuur gebruiken om verschillende delen van uw huis te accentueren, zoals de garage, veranda of dakkapellen. Vergeleken met zadeldaken waar de hoger gelegen gebieden bij harde wind meer de neiging hebben om gordelroos te verliezen en de gevelzijde zich als een vlieger kan gedragen, wat kan leiden tot dakstoring of losraken. Anders kunnen de naden het dak niet waterdicht maken, met als gevolg veel waterinfiltraties en natte vlekken.

Long Roofing kan u helpen bepalen of een heupdak de beste optie is voor uw huis en kan al uw vragen over het bouwproces beantwoorden. Een heupdak is een populaire dakkeuze in Australië en is een dakvorm met drie of meer schuine vlakken, afhankelijk van de structuur van het huis. Dit ondersteunt enkele verticale 2x6s die op hun beurt een in de lengte lopende balk ondersteunen, en het dak zal worden opgehouden met echte spanten, geen goedkope spanten. De totale kostenramingen voor een schilddak zijn om de hierboven genoemde redenen ongeveer 40% hoger dan voor een zadeldak.

Door de naden in een heupdak is de kans op lekkage bij heupdaken iets groter dan bij sommige andere dakontwerpen. Als je op zoek bent naar een dak dat zelfs de extreme wind van een orkaan kan weerstaan, is een heupdak een goede keuze.